Tresco Fleet

Het klikt tussen wal en schip.

Rederijen die via pc hun tankschepen lokaliseren en volgen. Schippers die allerhande gegevens zoals wachttijden gemakkelijk kunnen rapporteren. Alarmering op de kade bij stroomuitval. Het zijn maar enkele voorbeelden van tracking & tracing.

Welkom bij Tresco Fleet, de slimme tracking en tracing oplossing voor de binnenvaart. De voordelen: uw planning wordt eenvoudiger, de efficiëntie van uw vloot hoger en uw routes worden verbeterd.


Internet en Login

Het enige wat u nodig heeft is een computer met een internetaansluiting. Via een persoonlijke login en paswoord ga je met een vaste computer, PDA of laptop naar uw persoonlijke Tresco Fleet inlogpagina op www.tresco.be. Met behulp van de satellieten geeft Tresco Fleet de positie van uw schip door aan de hand van een ingebouwde blackbox. Deze registreert alle gegevens van het schip: start, stops, tussentijdse posities, snelheid, kilometers, tot en met de temperatuur van uw lading als u dat wenst. De bijgeleverde GPS/GPRS-antenne stuurt deze gegevens naar de Tresco Fleet server waar u alles ophaalt wanneer u wenst (van 1 keer per dag tot realtime). U kunt zelfs bekijken hoe uw schip via de weg bereikbaar is. Kan het makkelijker?


Rapporten

Met andere woorden, naast de realtime plaatsbepaling en het direct volgen van werkzaamheden aan boord (vb bij een baggerschip) krijgt u, met slechts één muisklik, gedetailleerde rapporteren.
Berichten versturen en ontvangen

Met Tresco Fleet kunt u gemakkelijk berichten versturen en ontvangen. Zo krijgt u automatisch een e-mail of sms wanneer uw schip op de bestemming is. Of u ontvangt een sms-bericht wanneer uw schip een vooraf ingestelde zone heeft bereikt of verlaten. Ook bij een alarm wordt u automatisch verwittigd per e-mail of sms (temperatuurstijging, drukverhoging, stroomuitval, …).


Hoe maakt u van Tresco Fleet gebruik?

    • Tresco Fleet met blackbox: Een ingebouwde (zeer betaalbare) blackbox aan boord registreert alle gegevens van het schip: start, stops, tussentijdse posities, snelheid, kilometers enz. De bijgeleverde GPS/GPRS antenne stuurt deze gegevens door naar de Telefleet server. Met een login en paswoord kunt u ze makkelijk met een pc raadplegen van welke plek ook.
    • Tresco Fleet met Navigis River: dankzij Navigis River en een internetverbinding aan boord kunt u uw schip traceren.
    • Tresco Fleet via een AIS-transponder. Tresco biedt een AIS-dekking in het ARA-gebied. In dit gebied kunt u tracken en traceren via uw AIS-transponder.

Inloggen Tresco Fleet

login

paswoord
 

 

Klik hier voor een demo van
Tresco Fleet