Inland Ecdis Kaarten

Van Antwerpen tot het diepste vaarpuntje in Nederland, van de Franse kanalen tot de Donau. Geen geheimen meer op de binnenrivieren dankzij onze betrouwbare Inland ECDIS S-57 Charts. Gebruiksvriendelijk, intelligent en met een duidelijk overzicht. Bij het inzoomen wordt het beeld scherper en gedetailleerder. Een onmisbare keuze voor de binnenvaart op Europese rivieren en kanalen.

Inland ECDIS cartografie in S-57 formaat (Europa)

Zowel de raster- als vectorkaarten zijn opgebouwd volgens de wereldwijde kaartstandaarden S-57 en S-52. Dit geldt voor zowel de inland- als diepzeenavigatiekaarten. Tresco heeft de productie van deze kaarten in eigen beheer en doet een beroep op gegevens van bevoegde instanties.

Updates

Een team van Tresco programmeurs en cartografen houdt de vaarkaarten en software continu bij. Wijzigingen in betonning, nieuwe bruggen of stuwen, verlegging van vaargeulen, andere marifoonkanalen: ze worden meteen aangepast. Met een onderhoudsabonnement ontvangt u jaarlijks drie update-cd’s en krijgt u gratis ondersteuning via telefoon, fax of e-mail.

Hier kunt u de laatste nieuwe kaartupdates downloaden.

Sla het bestand op op een USB-stick en voer het programma uit op de PC met Tresco Navigis.

 

 

charts