Eigen kaarten of officiële kaarten van erkende partners,
u kunt steeds rekenen op de meest gedetailleerde en up-to-date informatie

icon12

Zeekaarten

Voor de zeekaarten maken wij gebruik van toonaangevende partners: Primar, IC-ENC en ARCS.

icon11

Inland ECDIS-kaarten

Gebruiksvriendelijk, intelligent en met een duidelijk overzicht.

icon13

Kaartenlijst

Voor een overzicht van alle  beschikbare kaarten klikt u hier

Inland ECDIS-kaarten

inland vessel drives a canal river along

Van Antwerpen tot het diepste vaarpuntje in Nederland, van de Franse kanalen tot de Donau: de binnenrivieren kennen voor u geen geheimen meer dankzij onze betrouwbare Inland ECDIS Charts.
Bij het inzoomen wordt het beeld scherper en gedetailleerder. Inland ECDIS-kaarten zijn een evidente keuze voor de binnenvaart op Europese rivieren en kanalen.

 

Inland ECDIS-cartografie (Europa)

Zowel de raster- als vectorkaarten zijn opgebouwd volgens de wereldwijde kaartstandaarden S-57 en S-52. Dit geldt voor zowel de inland- als diepzeenavigatiekaarten. Tresco heeft de productie van deze kaarten in eigen beheer en doet daarbij een beroep op gegevens van bevoegde instanties.

 

Updates

Een team van Tresco-programmeurs en cartografen houdt de vaarkaarten en software continu bij. Wijzigingen in betonning, nieuwe bruggen of stuwen, verlegging van vaargeulen, andere marifoonkanalen: alles wordt meteen aangepast. Met een onderhoudsabonnement ontvangt u jaarlijks drie update-cd’s en krijgt u gratis ondersteuning via telefoon, fax of e-mail.

Sla het bestand op op een USB-stick en voer het programma uit op de PC met Tresco Navigis.

Zeekaarten

02primar

Primar-stavanger is verantwoordelijk voor volgende landen: Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Noorwegen, Polen, Rusland en Zweden.

ic-enc

IC-ENC is verantwoordelijk voor de S-57 zeekaartdata van volgende landen: België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en UK.

Arcs

Officiële digitale zeekaarten van de Britse Hydrografische Dienst (UKHO).
ARCS-kaarten zijn exacte digitale kopieën van de gekende papieren Admiralty kaarten. Ze worden gescand in twee verschillende resoluties en op CD-rom gezet .

Toonaangevende partners

Voor de zeekaarten doen wij beroep op deze toonaangevende partners. De Coaster- en ECDIS-pakketten van Tresco zijn erkende besturingssytemen die deze kaarten kunnen visualiseren.

Iedere pixel heeft een geografische referentie waardoor het mogelijk is de positie van het schip zeer nauwkeurig te plotten. Voor veel gebieden waar voorlopig geen ENC-kaarten beschikbaar zijn, bieden de ARCS-kaarten een zeer goed alternatief.

Verdere voordelen

  • De kaarten worden uitgegeven door een officiële dienst
  • De kaarten in een Navigator Licence worden wekelijks bijgewerkt
  • Er zijn meer dan 2700 kaarten wereldwijd beschikbaar
  • Extra kaarten kunnen via e-mail aan boord gestuurd worden
  • Getrouwe kopie van de papieren kaart