icon07

Wat als rederijen via smartphone of pc hun schepen konden lokaliseren en volgen?

icon08

Wat als schippers relevante gegevens – wachttijden, laad- en lostijden – eenvoudig en tijdens het transport invoeren en rapporteren?

icon09

Wat als de registratie van bakken in de havens automatisch wordt geregistreerd?

Tresco Fleet is een slimme ‘tracking & tracing’-oplossing voor de binnenvaart:

  • eenvoudige planning
  • geoptimaliseerde routes
  • efficiënter beheer van de vloot

Inloggen en… aan de slag!

Aan de slag gaan met Tresco Fleet is kinderspel.

Het enige wat u nodig heeft, is een internetaansluiting.
Via een persoonlijke login en paswoord gaat u met een computer, tablet of smartphone naar uw persoonlijke Tresco Fleet inlogpagina.

Log in op Tresco Fleet
Inland Transportation Barge Unloading at a Chemical Plant
point

Alle gegevens altijd beschikbaar

Met behulp van de satellieten en aan de hand van een ingebouwde blackbox geeft Tresco Fleet de positie van uw schip door. Deze blackbox registreert alle gegevens van het schip: start, stops, tussentijdse posities, snelheid, kilometers, en zelfs de temperatuur van uw lading als u dat wenst.

De bijgeleverde GPS/GPRS-antenne stuurt deze gegevens naar de Tresco Fleet server waar u alle data kan opvragen wanneer u dat wenst (van 1 keer per dag tot bijna real-time). U kunt zelfs bekijken hoe uw schip via de weg bereikbaar is. Wat wil u nog meer?

person-writing-on-notebook-669615

Gedetailleerde rapporten voor meer inzicht

Naast de real-time plaatsbepaling en het ‘live’ volgen van werkzaamheden aan boord (bij een baggerschip bijvoorbeeld) krijgt u ook gedetailleerde rapporten. Op basis hiervan kunt u grondige analyses uitvoeren, die mogelijk leiden tot nieuwe inzichten en een verbetering van uw business.

iphone-technology-iphone-6-plus-apple-17663

Tresco Fleet App

Volg uw vloot vanop elke plek en op elk moment van de dag via de Tresco Fleet App. Ligt het schip al op de eindbestemming? Wanneer kan men aan boord? Via de Tresco Fleet App kunt u real-time en ‘in the field’ de vloot volgen.

Geen adres van de ligplaats? Geen probleem, schakel vlekkeloos over van nautische- naar wegenkaart en verplaats u zonder omwegen en files rechtstreeks naar het schip.

Hoe werkt Tresco Fleet?

Blackbox

blackbox

Een ingebouwde blackbox aan boord registreert alle gegevens van het schip: start, stops, tussentijdse posities, snelheid, kilometers enz. De bijgeleverde GPS/GPRS-antenne stuurt deze gegevens door naar de Telefleet server. Met een login en paswoord kunt u ze altijd en overal raadplegen.

Navigis River

navigis

Dankzij Navigis River en een internetverbinding aan boord kunt u uw schip traceren. Meer info over Navigis River vindt u hier.

Referenties